Snelkoerier

Wat wij doen

Er komen talloze situaties voor waarin pakketten, goederen, documenten of iets dergelijks moet spoed moeten worden afgeleverd op een bepaald punt. Hierbij kunt u denken aan het bezorgen van materialen op een beurs, het leveren van een belangrijk onderdeel voor een machine die moet blijven draaien of het opsturen van een laptop naar het buitenland. Een snelkoerier kan u in al deze situaties perfect van dienst zijn. Velda Transport uit Hasselt is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar voor u. Binnen 15 minuten nadat u contact met ons heeft opgenomen is uw persoonlijke koerier al onderweg. Wilt u meer weten over de snelkoerier? Lees dan verder over onze diensten of neem direct contact met ons op. 

Waarom de snelkoerier van Velda Transport inschakelen?

Heeft u met spoed een snelkoerier nodig die een pakketje, materiaal of een document op moet sturen? Dan wilt u natuurlijk profiteren van de snelheid van de levering. Snelheid is bij een spoedlevering enorm belangrijk, maar het is niet alles. Velda Transport hecht ook veel waarde aan de kwaliteit van de transport. Die kwaliteit waarborgen we door middel van onze gestroomlijnde workflow. We zetten uw goederen veilig vast tijdens de transport, het laden, lossen en vervoeren van uw goederen gebeurt met de grootste efficiënte en gevoelige documenten worden met volledige discretie behandeld. Zo bent u ervan verzekerd dat uw pakket in goede handen is. 

 

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Voor welke diensten kunt u een snelkoerier inschakelen?

  Een snelkoerier kan voor veel verschillende soorten transport worden ingeschakeld. Hierbij kunt u denken aan het inschakelen van een snelkoerier voor distributie routes, pallet transport en tapijt transport, maar daarnaast bent u bij Velda Transport ook aan het juiste adres voor scheepsleveringen, een on-board snelkoerier en maaltijdservice. Bekijk alle diensten van Velda Transport op onze website. 

  Schakel nu een snelkoerier in

  Heeft u een pakket dat met spoed moet worden verzonden? Wij zijn iedere dag 24 uur lang beschikbaar om uw zending wereldwijd van deur tot deur te vervoeren door middel van onze snelkoerier. Neem dus direct contact op en binnen enkele minuten is uw persoonlijke snelkoerier onderweg om uw zending te vervoeren. Bellen is mogelijk: we zijn 24/7 bereikbaar op nummer 038 20 22 723. Binnen no-time is het snelkoerier geregeld en is de koerier voor u onderweg. Ook voor onder andere een spoedkoerier, spoedtransport en sneltransport!

   

  Plan nu uw spoedtransport in

  Soepel en vlot spoedtransport begint al bij het inplannen. Via de handige module op onze website kunt u te allen tijde uw transport aanvragen. Uw koerier neemt dan vliegensvlug contact met u op om de rit te bevestigen. Bellen is ook mogelijk: we zijn 24/7 bereikbaar op nummer 038 20 22 723. Binnen no-time is het spoedtransport geregeld en is de koerier voor u onderweg. Daarom: heeft u met spoed transport nodig, neem dan contact op met Velda Transport voor onder andere een spoedkoerier en sneltransport!

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank