Spoedkoerier

Wat wij doen

Heeft u een levering, pakketje of document dat met spoed moet worden afgeleverd? Dan heeft u met spoed een koerier nodig. Of het nu gaat om een spoedkoerier voor Schiphol, internationaal transport of een vliegensvlugge levering binnen Nederland: Velda Transport uit Hasselt staat 24/7 voor u klaar. Zowel in de planning als op de weg schakelen we pijlsnel. Na uw telefoontje is uw spoedkoerier binnen 15 minuten onderweg. Uw zending wordt met de grootste zorg waar dan ook ter wereld geleverd. Voor ieder soort transport hebben we de geschikte transportmiddelen in huis. Meer weten? Lees verder over onze spoedkoeriersdiensten of neem direct contact op.

U kunt ons als spoedkoerier inschakelen voor alles van een enkele envelop of pakket tot palletladingen vol. Bij normale transportdiensten moet de rit vaak lang van tevoren worden ingepland. Voor zendingen die buiten uw reguliere transport vallen heeft u een flexibele snelkoerier nodig, die direct voor u klaarstaat. Welke situaties moet u aan denken? Bijvoorbeeld dat ene onderdeel van de machine, die als de wiedeweerga naar de fabriek in Portugal moet. Uw gevoelige documenten die vandaag nog bij uw advocaat of de rechtbank moeten worden afgeleverd. De vertraagde bouwmaterialen, zonder welke het bouwproject in Abu Dhabi niet verder kan. In al deze en nog veel meer situaties zorgen de spoedkoeriers van Velda Transport voor een snelle en betrouwbare levering.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Zo werkt een spoedkoerier van Velda Transport

  Snelheid is belangrijk, maar het is niet alles; kwaliteit is minstens zo belangrijk. Bij Velda Transport zijn uw goederen in ervaren handen. Als ervaren logistiek bedrijf zijn we meer dan een supersnelle spoedkoerier. Voor iedere soort lading hebben we een gestroomlijnde workflow. We gaan pas op weg wanneer alles veilig vastgezet is. Iedere spoedkoerier die bij ons werkzaam is, zal uw goederen laden, lossen en vervoeren met de grootste efficiëntie en volgens de hoogste logistieke standaarden. Gevoelige documenten worden zeer discreet behandeld. De veiligheid van uw zending, onze spoedkoeriers en medeweggebruikers staat voorop.

  Volledige logistieke dienstverlening

  Heeft u vaker zendingen die ad hoc moeten worden geleverd? Wij bieden een manier om u als spoedkoerier nóg sneller van dienst te kunnen zijn. We hebben namelijk een eigen logistiek centrum. Door een voorraad aan te houden in ons magazijn, kan de spoedkoerier direct met uw zending op weg naar de bestemming. We ontzorgen vele klanten in het gehele logistieke proces met opslag en overslag, orderpicking, verpakking en verzending. Meer weten? Neem contact op via de gegevens onderaan de pagina.

  Nu een snelkoerier inschakelen

  De spoedkoeriers van Velda Transport vervoeren uw zending wereldwijd van deur tot deur. De telefoon en e-mail zijn dag en nacht en 7 dagen per week bemand. Degene die u te woord staat is ook degene die voor u op pad gaat. Korte lijnen, grote efficiëntie. Ons moderne wagenpark is uitgerust met GPS-apparatuur. We weten op ieder moment waar uw lading zich bevindt en houden u strak op de hoogte. Zijn wij uw betrouwbare en vlotte spoedkoerier? Neem direct contact op; we staan klaar om voor u op weg te gaan voor onder andere sneltransport, snelkoerier en spoedtransport!

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank