Spoedtransport

Wat wij doen

Heeft u met spoed transport nodig voor uw goederen, pakketten, vertrouwelijke documenten of iets anders? Neem voor al uw spoedtransport contact op met Velda Transport. We zijn 24/7 bereikbaar en gaan desgewenst binnen 15 minuten voor u op pad, ongeacht het tijdstip. Of u nu een palletlading naar Schiphol wilt laten brengen, een enveloppe naar de rechtbank of machine-onderdelen naar Zuid-Europa, Velda Transport verzorgt uw spoedtransport vlot en deskundig. Ons wagenpark is uitgerust met GPS, zodat u altijd weet waar uw lading zich bevindt. Plan nu uw spoedtransport in of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt spoedtransport?

Bij Velda Transport nemen we uw spoedtransport zeer serieus. Uw persoonlijke koerier (deze rijdt op dat moment exclusief voor u) komt op het afgesproken tijdstip uw lading, pakketten of documenten ophalen. Desgewenst gaat deze binnen 15 minuten na de transportaanvraag op pad. Ieder van onze spoedkoeriers heeft ervaring in logistiek en transport. Uw lading zal op de juiste manier worden geplaatst en vastgezet. Uw persoonlijke of gevoelige documenten zijn in discrete handen. Tijdens de rit brengen we u regelmatig op de hoogte van de status van uw spoedtransport. Uiteraard doen we er alles aan om uw zending volgens het afgesproken schema af te leveren op de plaats van bestemming.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Wat kunnen we transporteren?

  Aan de hand van uw transportaanvraag kiezen we uit ons wagenpark het best geschikte voertuig voor uw spoedtransport. Voor enveloppen, mappen en pakketten of maximaal 2 (lage) pallets gebruiken we een vlotte bestelwagen. Bestelbussen in diverse formaten vormen het middensegment. Met de bakwagen vervoeren we de grootste ladingen, tot 8 pallets. Geen nood, we hebben er meerdere dus ook grotere palletladingen kunnen we met spoed voor u transporteren. Onze wagens vallen allemaal in dezelfde categorie als uw auto voor de maximumsnelheid, mits de lading onder een bepaald gewicht blijft. Op deze manier verzorgen we uw spoedtransport op een vlotte en veilige manier.

  Velda: meer dan spoedtransport

  Naast spoedtransport bieden we diverse transport- en logistieke diensten. We rijden bijvoorbeeld regelmatig distributieroutes voor diverse ondernemingen en verzorgen palletdistributie van één tot vijftig pallets voor de zakelijke markt. Ook tapijttransport en maaltijdservice vindt u in ons dienstenpakket. Op het gebied van logistiek kunnen we u geheel ontzorgen. Houd een voorraad aan in ons distributiecentrum, zodat we nog sneller kunnen schakelen als u spoedtransport nodig heeft. Uw goederen worden in de beste condities op- en overgeslagen. Distributie, orderpicking en verpakkingswerkzaamheden; desgewenst nemen we de gehele logistieke keten van u over. Neem gerust contact op voor meer info.

  Plan nu uw spoedtransport in

  Soepel en vlot spoedtransport begint al bij het inplannen. Via de handige module op onze website kunt u te allen tijde uw transport aanvragen. Uw koerier neemt dan vliegensvlug contact met u op om de rit te bevestigen. Bellen is ook mogelijk: we zijn 24/7 bereikbaar op nummer 038 20 22 723. Binnen no-time is het spoedtransport geregeld en is de koerier voor u onderweg. Daarom: heeft u met spoed transport nodig, neem dan contact op met Velda Transport voor onder andere een spoedkoerier en sneltransport!

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank