Spoedtransport Dronten

Wat wij doen

Is het van groot belang dat een pakket zo snel mogelijk bij een klant moet worden afgeleverd? Of moeten er met spoed goederen naar een bepaalde locatie worden gebracht? Dan bent u bij Velda Transport aan het juiste adres! Wij kunnen spoedtransport in de omgeving Dronten snel en betrouwbaar voor u regelen. Binnen 15 minuten na uw belletje is de spoedkoerier uit Dronten al onderweg om u uit de brand te helpen!

Altijd bereikbaar

Er is niets zo vervelend als een spoedgeval hebben en het niet kunnen leveren. Dat snappen wij bij Velda Transport als geen ander. Om die reden kunt u ons altijd en overal bereiken. Wij zijn 24/7 beschikbaar voor spoedtransport in de omgeving Dronten. Vijftien minuten na uw telefoontje is de spoedkoerier nabij Dronten al naar u onderweg. De tijd en de locatie maken hierbij niet uit. Wij bezorgen wereldwijd van deur tot deur. Bel snel naar 038 2022 723 of naar 06 411 29540 en wij zijn snel onderweg!

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Wagenpark

  Het maakt voor ons niet uit wat u wilt vervoeren. Wij beschikken over een uitgebreid wagenpark waar vast en zeker een geschikte wagen voor uw spoedtransport vanaf Dronten tussen zit. Zo kunnen wij voor een aantal belangrijke enveloppen of documenten bijvoorbeeld een van onze bestelbussen sturen. Heeft u een grotere lading dat met spoed moet worden geleverd? Ook dan kunt u gewoon bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over een aantal bakwagens waarmee wij binnen no-time uw lading kunnen lossen. In onze grootste bakwagen passen maar liefst acht europallets!

  Scheepvaart

  Soms moeten leveringen met de spoedkoerier vanuit Dronten wereldwijd worden geleverd. Het is in dat geval nodig om de levering deels via het water te laten gaan. Er zit vaak een hoge druk achter de zendingen die via een scheepslevering gaan. Het kan voor vertrek dan een chaos zijn door alle papieren. Geen paniek, wij zorgen overal voor. Wij geven efficiënt maatwerk en onze medewerker is uw persoonlijke spoedkoerier uit Dronten. Via onze GPS-trackers kunnen we de status van de goederen in de gaten houden en houden wij u op de hoogte over de status van de zending.

  Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Schakel nu uw spoedtransport in Dronten in!

  Heeft u haast met een bestelling? Schakel dan nu de spoedkoerier uit Dronten in en laat de lading met spoedtransport in de omgeving van Dronten bezorgen! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen of een rit aanmelden. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen met uw bezorging. Hoe snel heeft u een spoedkoerier nodig?

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank