Spoedtransport Epe

Wat wij doen

Iets vergeten, het is een van de meest menselijke dingen, maar het is oh zo vervelend. Vooral als u hetgeen dat u bent vergeten per direct nodig hebt. Het lijkt er in dat geval op dat u het bezoek zonder het onderdeel moet vervolgens of misschien de afspraak zelfs wel moet verplaatsen. Maar wist u ook dat hier een passende oplossing voor is? Deze oplossing is spoedtransport uit Epe. Uw persoonlijke snelkoerier zal binnen 15 minuten na uw telefoontje onderweg zijn om het pakket op te halen en naar u te vervoeren. Zodat u uw afspraak zonder problemen voort kunt zetten. Wilt u meer weten over ons spoedtransport Epe? Neem dan gerust contact met ons op!

Binnen 15 minuten naar u onderweg

Wij helpen u uit de brand bij een spoedbestelling vanuit Epe. Wij zijn er speciaal om uw spoedbestelling vanuit Epe zo snel mogelijk naar de plaats van bestemming te brengen. Het maakt niet uit wat de bestelling is of wat de plaats van bestemming is. Wij leveren al uw goederen wereldwijd van deur tot deur. Dit doen wij al binnen 15 minuten na uw telefoontje. Dit doen wij door een van de vele voertuigen uit ons wagenpark in te zetten.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Spoedbestelling buitenland

  Heeft u een spoedlevering naar het buitenland nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren wereldwijd alle goederen van deur tot deur. Wij regelen speciaal voor u een scheepvaart levering of een luchttransport zodat uw pakket op tijd op de plaats van bestemming aankomt. Een soepele douane bemiddeling en een snelle en correcte aflevering bij het schip of het vliegtuig. Wij hanteren strakke transportlijnen en bieden u efficiënt maatwerk. Onze spoedkoerier uit Epe is uw persoonlijke koerier. Direct na het laden gaat uw transport al onderweg. Zonder overslag en zonder tijdverlies. Middels onze GPS-tracker kunnen wij uw transport op de voet volgen en vanzelfsprekend houden wij u hierover op de hoogte.

  Waarom Velda Transport?

  Een pakket is tegenwoordig snel verzonden, maar heeft u een pakket dat met spoed bezorgd moet worden? Dan bent u bij Velda Transport aan het juiste adres. Onze spoedkoerier uit Epe zal er persoonlijk voor zorgen dat uw pakket in goede handen is en met spoed zal worden geleverd. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van het transport. Deze kwaliteit waarborgen wij door middel van onze gestroomlijnde workflow. U kunt denken aan het veilig vastzetten van de goederen en het zo efficiënt mogelijk laden en lossen. Wij behandelen uw goederen met volle discretie.

  Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Schakel nu uw spoedtransport in Epe in!

  Heeft u een pakket dat met spoed moet worden geleverd? Schakel dan nu ons spoedtransport vanuit Epe in! Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar om u te helpen met uw spoedbestelling. Neem dus direct contact met ons op en de spoedkoerier is binnen een kwartier vanuit Epe naar het pakket onderweg!

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank