Spoedtransport Hasselt

Wat wij doen

U kent het vast wel. U bent net aangekomen op een beurs of op een werkbezoek in het buitenland en u komt erachter dat u iets belangrijks vergeten bent. Dan lijkt de situatie er misschien zo uit te zien dat u uw bezoek zonder dit onderdeel moet vervolgen, maar wist u dat er een handige oplossing is? Deze oplossing is spoedtransport uit Hasselt. Uw persoonlijke snelkoerier die dag en nacht te bereiken is, is 15 minuten na uw telefoontje onderweg om het belangrijke pakketje, onderdeel of document bij u te brengen zodat uw werkbezoek in het buitenland of de presentatie op de beurs toch nog vlekkeloos kan verlopen. Wilt u meer weten over spoedtransport? Lees dan verder of kijk op de website van Velda Transport

Soorten spoedtransport uit Hasselt

Wanneer u spoedtransport uit Hasselt nodig hebt, dan kunt eenvoudig een aanvraag indienen. Binnen 15 minuten is uw persoonlijke snelkoerier onderweg om uw pakketje, uw goederen of uw documenten op de bestemming te brengen. Dit gebeurt door middel van een van de voertuigen uit ons wagenpark, maar hebt u spoedtransport uit Hasselt nodig om een pakket in het buitenland te bezorgen? Dan kunt u gebruik maken van onze andere diensten. Hierbij kunt u denken aan scheepsleveringen of een levering via onze on-board koerier

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Waarom spoedtransport uit Hasselt inschakelen? 

  Een pakketje is eenvoudig verzonden, maar wilt u profiteren van snelheid bij de levering? Met spoedtransport uit Hasselt is de snelheid van de levering enorm belangrijk, maar dat is nog niet alles. Bij Velda Transport hechten we ook veel waarde aan de kwaliteit van de transport. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door de gestroomlijnde workflow die bij Velda Transport aanwezig is. Hierbij kunt u denken aan het veilig vastzetten van de goederen bij transport, het zo efficiënt mogelijk laden en lossen en het behandelen van uw goederen met volledige discretie.

  Spoedtransport uit Hasselt inschakelen? 

  Heeft u een pakket dat met een bepaalde urgentie moet worden bezorgd? Dan kunt u spoedtransport uit Hasselt inschakelen. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te woord te staan, zodat we direct uw zending kunnen vervoeren. Neem dus direct contact met ons op en binnen enkele minuten is de spoedtransport uit Hasselt geregeld. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank