Spoedtransport Hoogeveen

Wat wij doen

Er zijn talloze situaties denkbaar waarin het handig kan zijn dat een pakket, een document of een onderdeel met spoed bezorgd kan worden, bijvoorbeeld wanneer u iets dringend nodig hebt tijdens een werkbezoek of wanneer u een belangrijk onderdeel bent vergeten mee te nemen naar het buitenland. In die gevallen is er een handige oplossing te vinden, namelijk spoedtransport uit Hoogeveen. Bij spoedtransport is er binnen 15 minuten nadat u contact hebt opgenomen een spoedkoerier uit Zwolle onderweg om uw goederen, pakketten, onderdelen of documenten met de nodige snelheid te leveren op het gewenste adres. Wilt u meer weten over spoedtransport uit Hoogeveen? Lees dan verder of kijk op de website van Velda Transport

Wanneer spoedtransport uit Hoogeveen inschakelen?

U kent het vast wel. U wilt een pakket bezorgen, maar u twijfelt of het pakket wel op tijd aan zal komen op het afleveradres. Wanneer dit het geval is, weet dan dat er een oplossing is waarmee uw pakket wel tijdig aan zal komen op het gewenste adres. Met spoedtransport uit Hoogeveen worden pakketten met de nodige snelheid geleverd, zodat al uw goederen, documenten of pakketten altijd op het juiste moment aan zullen komen. Daarbij maakt het niet uit welk tijdstip u belt. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om u te woord te staan en binnen 15 minuten is uw persoonlijke spoedkoerier uit Zwolle al voor u onderweg. 

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Spoedtransport uit Hoogeveen: van documenten tot meerdere pallets

  Met het uitgebreide wagenpark van Velda Transport, hebben we beschikking over het juiste vervoersmiddel voor uw zending. Wilt u bijvoorbeeld een vertrouwelijk document verzenden? Dan wordt dit getransporteerd met behulp van de vlotte bestelwagen. Heeft u een grotere zending die uit meerdere pallets bestaat? Ook dan hebben wij het juiste transportmiddel tot beschikking. Met de bakwagens kunnen we grote palletladingen eenvoudig voor u transporteren. 

  Velda Transport: meer dan spoedtransport uit Hoogeveen

  Naast spoedtransport uit Hoogeveen biedt Velda Transport nog meer diensten aan. Hierbij kunt u denken aan tapijt transport, maaltijdservice, het rijden van distributie routes voor diverse ondernemingen of op- en overslag. Daarbij worden uw goederen in de beste condities opgeslagen, zodat we nog sneller kunnen schakelen wanneer u een spoedkoerier uit Zwolle nodig heeft. Heeft u vragen over distributie, orderpicking of verpakkingswerkzaamheden? Ook hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen. 

  Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Uw spoedtransport uit Hoogeveen inplannen?

  Wilt u een spoedtransport uit Hoogeveen inplannen, zodat de zending van uw goederen, pakketten of documenten soepel en vlot verloopt? Dan kunt u via onze handige module op de website uw transport te allen tijde aanvragen. Ook kunt u telefonisch een spoedkoerier uit Zwolle inschakelen door te bellen naar 038 20 22 723. We zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te woord te staan voor spoedtransport uit Hoogeveen. 

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank