Spoedtransport Kampen

Wat wij doen

Geen tijd voor omwegen? Als ervaren spoedkoerier zijn wij dagelijks onderweg voor alle spoedtransporten in de omgeving van Kampen op tijd af te leveren. Dit doen wij over de hele wereld. Geen landsgrens of spoedklus is ons te ver. Wij staan 24/7 klaar voor alle mogelijke spoedtransporten in de omgeving van Kampen. Alle urgente pakketten worden spoedig, betrouwbaar en veilig op de plaats van bestemming geleverd. Binnen 15 minuten na de aanvraag is onze spoedkoerier al naar u onderweg!

Waarom spoedtransport Kampen?

Een pakketje is tegenwoordig zo verzonden. Een aantal dagen later komt het pakketje aan op de plaats van bestemming. Dat is natuurlijk al snel, maar wat doe je als je het pakketje nog sneller nodig hebt? Dan is het een slim idee om spoedtransport in de buurt van Kampen in te schakelen! U kunt bij Velda Transport genieten van een uitstekende service en kwaliteit. Zo staan wij dag en nacht voor u klaar en zorgen wij ervoor dat de levering veilig en snel wordt verzonden. Zo worden de pakketten goed vastgezet en wordt er zo efficiënt mogelijk geladen en gelost.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Speciaal transport

  Velda Transport heeft voor ieder transport een passend vervoermiddel beschikbaar. Voor een optimale service is de kwaliteit de diversiteit en de omvang van de mogelijkheden erg belangrijk. Om die reden hebben wij een uitgebreid wagenpark beschikbaar en hebben wij een uitgebreid netwerk. Wij kunnen snel schakelen en dat is enorm belangrijk als u spoedtransport in Kampen nodig heeft. Het maakt ons niet uit wat er met spoed vervoert moet worden. Wij kunnen al uw spoedklussen vervoeren. 

  Ter land, ter zee en in de lucht

  Het maakt ons niet uit wat er nodig is om uw spoedtransport vanaf Kampen op tijd te laten bezorgen. Het land van bestemming maakt ons daarnaast ook niets uit. Heeft u een urgente bestelling vanuit het buitenland? Wij zorgen ervoor dat het pakket met de snelste route mee kan. Wij hebben uitstekende connecties met andere koeriers. Denk daarbij aan de scheepsvrachten en de luchtvrachten. Onze spoedleveringen kunnen eenvoudig met een schip of een vliegtuig mee om op de uiteindelijke plaats te worden geleverd. Er is dus voor ieder spoedtransport nabij Kampen een passende oplossing te vinden. 

  Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Schakel nu spoedtransport Kampen in!

  Bent u in paniek, omdat er een pakket met hoge urgentie verzonden moet worden? Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar om uw zorgen weg te nemen! U kunt uw pakket volgen. Wilt u gebruik maken van ons spoedtransport vanuit Kampen? Neem dan snel contact met ons op en wij zijn binnen een kwartier naar u onderweg!

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank