Spoedtransport Meppel

Wat wij doen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw goederen snel en met de beste zorg op de plaats van bestemming kan bezorgen? Dan bent u bij Velda Transport aan het juiste adres! Wij zijn uw spoedkoerier in de omgeving Meppel. Sommige leveringen moeten met spoedtransport in Meppel  worden geleverd. Wij zijn binnen een kwartier na uw melding al naar uw spoedlevering onderweg om de goederen op tijd te kunnen leveren. 

Waarom Velda Transport?

Wij zijn een transport- en koeriersbedrijf dat zorgt voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen. Dit doen wij in het binnen- en buitenland. Wij zijn flexibel, snel, betrouwbaar en leveren kwaliteit. De communicatie vinden wij erg belangrijk. Zo kunt u ten alle tijden onze spoedkoerier uit Meppel volgen en weet u altijd waar uw zending is. Wij staan in nauw contact met de klant en gaan voor een langdurige relatie. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw spoedtransport uit Meppel. Wij regelen alles tot in de puntjes voor u!

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Wagenpark

  Het maakt niet uit wat u wilt vervoeren. Wij beschikken voor elk type goederen over een geschikte wagen voor uw spoedtransport vanuit Meppel. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor enveloppen of andere kleinere goederen een kleine bestelbus. Heeft u een grotere lading dat de spoedkoerier vanuit Meppel mee moet nemen? Dan hebben wij meerdere voertuigen ter beschikking staan. Onze grootste bakwagen kan namelijk acht europallets in één keer vervoeren! Heeft u een nog grotere of een speciale levering? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen alle soorten transport voor u regelen. Zelfs als de levering over zee gaat.

  Luchttransport

  Wij leveren snel over de hele wereld. Wij kunnen uw lading daarom via luchtvracht snel en veilig laten bezorgen. Uw vracht wordt door onze spoedkoerier uit Meppel opgehaald en naar het dichtstbijzijnde vliegveld gebracht. De koerier zal er voor zorgen dat uw vracht zeker weten met het luchttransport meegaat. Dankzij ons uitgebreide netwerk verzorgen wij luchtvrachten naar elke gewenste bestemming. Uw levering wordt altijd op de afgesproken datum en tijd geleverd.

  Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Schakel nu spoedtransport Meppel in!

  Heeft u een bestelling dat met spoed moet worden geleverd? Schakel dan nu de spoedkoerier uit Meppel in en laat de lading met spoedtransport in de omgeving van Meppel bezorgen! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen of een rit aanmelden. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen met uw bezorging. Hoe snel heeft u een spoedkoerier uit Meppel nodig?

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank