Spoedtransport Zwolle

Wat wij doen

Is het van groot belang dat een pakket op tijd wordt bezorgd bij uw klant? Heeft u met hoge urgente een vertrouwelijk document nodig? Of moeten er snel goederen worden getransporteerd naar een bepaalde locatie? Dan heeft u waarschijnlijk wel baat bij spoedtransport uit Zwolle. Voor betrouwbaar sneltransport kun u contact opnemen met Velda Transport uit Hasselt. Binnen 15 minuten na uw telefoontje is uw persoonlijke spoedkoerier uit Zwolle onderweg om uw goederen, pakketten of documenten ter plaatse te brengen. Daarbij maakt de tijd en locatie niet uit. We bezorgen namelijk wereldwijd van deur tot deur en we zijn 24/7 bereikbaar voor spoedtransport uit Zwolle.

Waarom spoedtransport uit Zwolle inschakelen?

Het verzenden van goederen of van een pakket is tegenwoordig eenvoudig gebeurt, maar heeft u enige haast bij het verzenden van uw pakket? Dan kunt u met spoedtransport uit Zwolle profiteren van de snelheid van verzending. Binnen 15 minuten nadat u contact met ons heeft opgenomen, is uw persoonlijke spoedkoerier uit Zwolle al onderweg voor transport. Daarnaast hechten we niet alleen waarde aan de snelheid van de transport, maar ook aan de kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan het zo efficiënt mogelijk laden en lossen van goederen en het behandelen van alle goederen met volledige discretie. 

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Spoedtransport uit Zwolle: van documenten tot palletladingen

  Wanneer u spoedtransport uit Zwolle aanvraagt, kijken we in ons wagenpark welk voertuig het meest geschikt is voor uw aanvraag. Bij enveloppen, mappen of documenten wordt de vlotte bestelwagen gebruikt. Heeft u echter een grotere lading die met spoed moet worden getransporteerd? Dan hebben wij daar ook de middelen voor. Met onze bakwagen kunnen we bijvoorbeeld de grotere ladingen transporteren. Tot wel acht pallets kunnen geladen worden in dit vervoersmiddel. Heeft u een nog grotere lading? Geen probleem. Ons wagenpark heeft meerdere bakwagens.  

  Overige soorten spoedtransport in Zwolle

  Bij het verzenden van pakketten, documenten en goederen binnen Nederland maken we gebruik van een van onze voertuigen uit het wagenpark, maar wilt u een pakket verzenden naar het buitenland, dan hebben we ook de mogelijkheden. Daarbij kunt u gebruik maken van onze scheepsleveringen of een levering via onze on-board koerierOok bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Spoedtransport uit Zwolle inschakelen?

  Wilt u een spoedkoerier uit Zwolle inschakelen om uw goederen, pakketten of documenten met snelheid te kunnen transporteren? Neem dan contact op met Velda Transport. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te woord te staan, zodat we meteen uw zending kunnen transporteren. 

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank