Distributie routes

Wat wij doen

Veruit de meeste ondernemingen besteden het transport uit aan een professionele transporteur, zodat men zich kan concentreren op de eigen bedrijfsactiviteiten. In veel gevallen loopt men tegen het probleem aan dat het aanmelden van verschillende kleine transportopdrachten via het reguliere transportkanaal erg tijdsintensief en moeilijk te sturen is. Daardoor houdt men eigen transportmiddelen en personeel aan voor de regionale distributie.

Wat wij doen

Daarom bieden wij de mogelijkheid dat onze chauffeur exclusief uw distributie route rijdt zoals u dat wenst. Naast dat u zich volledig kunt focussen op de core business, kan het ook financieel interessant zijn aangezien wij een hogere bezettingsgraad van het wagenpark hebben en meestal onder een aantrekkelijkere CAO vallen.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op via info@veldatransport.nl of via tel nr: 038-202 27 23

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank