Transportbedrijf Genemuiden

Bent u op zoek naar een transportbedrijf die uw goederen snel en met uiterste zorg op de plaats van bestemming bezorgt? Velda transport in Genemuiden staat 24/7 voor u klaar. Wij zijn een snelle en betrouwbare koeriers- transportbedrijf. Wij leveren verschillende zendingen over de hele wereld. Wilt u weten wat wij u nog meer kunnen bieden? Lees dan gauw verder.

Welke diensten bieden wij?

Wij bieden transport op maat aan. Staat de dienst waarvoor u ons wil inschakelen niet bij onderstaande diensten? Neem contact met ons op, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

 • Sneltransport: binnen 15 minuten na uw telefoontje of aanvraag gaan wij voor u op pad. Daarbij kunt u van ons efficiënt maatwerk verwachten; onze medewerker is uw persoonlijke koerier.
 • Pallettransport: onze specialiteit is de palletdistributie van één tot vijftig pallets voor de zakelijke markt. Uw pallet wordt dezelfde dag of binnen twee dagen bezorgd door heel Nederland.
 • Distributie routes: transport uitbesteden aan een professionele transporteur zodat u zich kan focussen op de eigen bedrijfsactiviteiten. Wij bieden u de mogelijkheid dat onze chauffeur exclusief uw distributie route rijdt.
 • Luchtvracht transport: verzend snel en veilig uw lading over de gehele wereld via luchtvracht. De koerier begeleidt uw zending naar het dichtstbijzijnde vliegveld of levert uw goederen tot aan de deur van uw klant.
 • Scheepsleveringen: direct na het laden gaat uw transport onderweg, zonder overslag, zonder tijdsverlies. We hanteren strakke transportlijnen en we hebben uitgebreide ervaring met het verzenden van fabriek tot schip.

Wat zijn de voordelen van transportbedrijf in Genemuiden?

Wij zorgen voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. De kernwoorden voor Velda Transport zijn kwaliteit, service, betrouwbaar, flexibel en snel. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Goede communicatie
 • Nauw contact met de klant
 • Het transport tot in de puntjes geregeld
 • 24/7 bereikbaar
 • Wereldwijd van deur tot deur
 • Binnen 15 minuten gaan we voor u aan de slag

Lees hier onze reviews:

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank

  Wilt u contact opnemen met Velda Transport in Genemuiden?

  Heeft u vragen over transport in Genemuiden of Hasselt? Of wilt u goederen laten bezorgen? Bel, mail of vul het contactformulier in. Wij gaan graag voor u aan de slag! U kunt onze spoedkoerier of snelkoerier inschakelen voor onder ander andere spoedtransport en sneltransport.