Transportbedrijf Meppel

Voor een betrouwbaar transportbedrijf in Meppel dat 24/7 voor u klaar staat en de ladingen met uiterste zorg behandelen, bent u bij Velda Transport aan het juiste adres. Wij zijn een snel en betrouwbaar transportbedrijf in Meppel, met als hoofdvestiging Hasselt. Wij specialiseren ons met name in het leveren van verschillende zendingen verspreid over het hele land.

Onze diensten

Wij bezorgen uw goederen snel en met uiterste zorg op de plaats van bestemming, overal ter wereld! Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

 • Sneltransport: binnen 15 minuten of op het afgesproken tijdstip gaan wij voor u de weg op. Direct na het laden gaat uw transport onderweg, zonder overslag, zonder tijdsverlies. Via de GPS-gegevens kunt u uw transport op de voet volgen.
 • Pallettransport: onze specialiteit is de palletdistributie van één tot vijftig pallets voor de zakelijke markt. Uw pallet wordt dezelfde dag of binnen twee dagen bezorgd door heel Nederland.
 • Distributie routes: wij bieden u de mogelijkheid dat onze chauffeur exclusief uw distributie route rijdt zoals u dat wenst. Zo kunt u zich focussen op de core business, daarnaast kan het ook financieel interessant zijn.
 • Luchtvracht transport: over de gehele wereld snel en veilig verzenden doe je bij Velda Transport. Dankzij ons uitgebreide netwerk verzorgen wij luchtvrachten naar elke gewenste bestemming.
 • Scheepsleveringen: bij Velda Transport hanteren we strakke transportlijnen en hebben we uitgebreide ervaring met het van fabriek tot schip verzenden. Onze medewerker is uw persoonlijke koerier.

De voordelen van transportbedrijf in Meppel

Wij zorgen voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. Wij staan voor kwaliteit, service, betrouwbaar, flexibel en snel. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Goede communicatie
 • Nauw klantencontact
 • Alles tot in de puntjes geregeld
 • 24/7 bereikbaar
 • Wereldwijd van deur tot deur
 • Binnen 15 minuten na uw telefoontje of aanvraag zijn wij voor u onderweg

Bekijk hier onze reviews:

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank

  Schakel transportbedrijf Meppel in

  Velda Transport is een betrouwbaar transportbedrijf nabij Meppel in Hasselt die uw goederen op de plaats van bestemming brengt met de uiterste zorg. Bel, mail of vul het contactformulier in en het transportbedrijf in Meppel gaat binnen 15 minuten voor u aan de slag. U kunt onze spoedkoerier of snelkoerier inschakelen voor onder ander andere spoedtransport en sneltransport.