Sneltransport

Wat wij doen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw goederen snel en met uiterste zorg op de plaats van bestemming bezorgt, waar ook ter wereld? Op het afgesproken tijdstip of binnen 15 minuten na uw telefoontje gaan we voor u op pad. Velda Transport staat als koeriers-transport bedrijf 24/7 voor u klaar. De ladingen die wij transporteren worden met uiterste zorg behandeld.

Wat wij doen

U mag daarbij efficiënt maatwerk van ons verwachten: onze medewerker is uw persoonlijke koerier. Direct na het laden gaat uw transport onderweg, zonder overslag, zonder tijdsverlies. Via onze GPS-gegevens kunnen we uw transport op de voet volgen en als vanzelfsprekend informeren we u persoonlijk over de voortgang.

  Transport aanvragen

  blank

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  blank

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  blank

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  blank

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  blank

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  blank

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  blank
  blank

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  blank
  blank

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank