Sneltransport

Wat wij doen

Heeft u snel transport nodig voor uw goederen, pakketten, vertrouwelijke documenten of wat dan ook? Neem voor betrouwbaar sneltransport contact op met Velda Transport uit Hasselt. Binnen 15 minuten is uw persoonlijke koerier onderweg. We zijn 24/7 bereikbaar en we bezorgen, laden en lossen wereldwijd van deur tot deur. Desgewenst nemen we uw gehele logistieke keten uit handen, zodat u zich kunt concentreren op uw core business. Zullen we direct uw rit inplannen?

Sneltransport

Sneltransport is er voor alle situaties waarin de capaciteit van reguliere transporteurs tekort schiet. Situaties waarin er snel en flexibel geschakeld moet worden, zowel in de planning als tijdens het vervoer. Situaties, waarin u de telefoon wilt kunnen pakken en een kwartier later een melding krijgt dat de koerier voor u onderweg is. Schakel Velda in voor sneltransport van bijvoorbeeld belangrijke stukken naar de rechtbank, onderdelen en halffabrikaten naar uw productielocatie waar dan ook ter wereld, snelle naleveringen aan uw gewaardeerde klanten enzovoorts. 

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Sneltransport: van documenten tot palletladingen

  Met ons uitgebreide wagenpark beschikken we vrijwel altijd over het juiste transportmiddel voor uw zending. Zodoende bieden we sneltransport voor alles van documenten en pakketten tot meerdere pallets. Onze koeriers zijn logistiek onderlegd en behandelen uw lading met de grootste zorg. We zorgen voor snel transport op een veilige manier. Onze wagens zijn uitgerust met GPS, zodat we u altijd kunnen vertellen waar uw lading zich bevindt. Op deze manier helpen we u uw belofte naar de klant waar te maken.

  Waarom kiezen voor sneltransport van Velda Transport?

  Kiest u voor sneltransport door Velda Transport, dan geniet u van de zekerheid van een dedicated koerier. Wij rijden voor u, met uw lading in het met u afgesproken tijdschema. Dankzij onze korte communicatielijnen bent u altijd op de hoogte van de status van uw sneltransport. Daarnaast kunnen we u ontzorgen in uw logistieke keten. In onze eigen magazijnen verzorgen we de gehele supply chain: opslag, overslag, orderpicking, verpakking en verzending. Dit biedt onze klanten bijvoorbeeld vele opties voor flexibel sneltransport; met uw goederen in opslag kunnen we op ieder moment het proces in gang zetten. Dit scheelt de tijd die normaal nodig is om de zending bij u op te halen.

  Regel nu uw sneltransport

  U heeft uw betrouwbare en flexibele transporteur gevonden. Regel nu uw sneltransport, spoedkoerier, snelkoerier met Velda Transport voor spoedtransport. Vul de transportplanner in op onze website, of neem contact op via telefoon of e-mail. De contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. Onze koeriers staan klaar om voor u op weg te gaan. We hopen u snel van dienst te kunnen zijn met sneltransport op maat!

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank