Transport Kampen

Voor betrouwbaar transport in Kampen die uw goederen snel en met de uiterste zorg bezorgt, is Velda Transport de partner voor u. De ladingen die wij transporteren worden met uiterste zorg behandeld. Onze specialiteit is het leveren van verschillende zendingen verspreid over het hele land. Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Wij staan 24/7 voor u klaar met de volgende diensten:

 • Sneltransport: wij kunnen snel schakelen. Dat houdt in dat wij binnen 15 minuten na uw telefoontje of aanvraag voor u op pad gaan. Direct na het laden gaat uw transport onderweg, zonder overslag, zonder tijdsverlies.
 • Pallettransport: onze specialiteit is palletdistributie van één tot vijftig pallets voor de zakelijke markt. Uw pallet wordt dezelfde dag of binnen twee dagen bezorgd door heel Nederland.
 • Distributie routes: wij bieden u de mogelijkheid dat onze chauffeur exclusief uw distributie route rijdt zoals u dat wenst. Zo kunt u zich volledig focussen op de core business en het kan financieel interessant zijn.
 • Luchtvracht transport: met de luchtvracht kunt u snel en veilig uw lading over de gehele wereld via luchtvracht verzenden. Dankzij ons uitgebreide netwerk verzorgen wij luchtvrachten naar elke gewenste bestemming.
 • Scheepsleveringen: bij Velda Transport hanteren we strakke transportlijnen en hebben we uitgebreide ervaring met het van fabriek tot schip verzenden. Hierbij kunt u van ons efficiënt maatwerk verwachten.

Wat zijn de voordelen van transport in Kampen?

Transport in Kampen zorgt voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. Wij staan voor kwaliteit, service, betrouwbaar, flexibel en snel. Daarnaast kunt u rekenen op de volgende voordelen:

 • Goede communicatie
 • Nauw in contact met de klant
 • Wij regelen alles tot in de puntjes
 • 24/7 bereikbaar
 • Wereldwijd levering
 • Snel en flexibel; binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.

Bekijk hier onze reviews:

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank

  Transport in Kampen uitbesteden aan Velda Transport?

  Schakel Velda Transport in als u op zoek bent naar transport in Kampen, Hasselt of andere delen van het land. Bel, mail of vul het contactformulier in en wij gaan direct voor u aan de slag. U kunt onze spoedkoerier of snelkoerier inschakelen voor onder ander andere spoedtransport en sneltransport.