Transportbedrijf Zwolle

Bent u op zoek naar een transportbedrijf in Zwolle die 24/7 voor u klaar staat, overal ter wereld? Velda Transport is een snel en betrouwbaar transportbedrijf in Zwolle en omgeving. Wij richten ons op het leveren van verschillende zendingen verspreid over het hele land. Wij hebben een uitgebreid wagenpark waardoor wij u een passende oplossing kunnen bieden voor uw wensen.

Welke diensten biedt het transportbedrijf in Zwolle?

 • Sneltransport: uw goederen snel en met uiterste zorg op de plaats van bestemming bezorgt, overal ter wereld. Binnen 15 minuten na uw telefoontje/aanvraag gaan we voor u op pad.
 • Pallet transport: palletdistributie van één tot vijftig pallets voor de zakelijke markt, is onze specialiteit. Uw pallet wordt dezelfde dag of binnen twee dagen bezorgd door heel Nederland.
 • Distributie routes: wij bieden u de mogelijkheid dat onze chauffeur exclusief uw distributie route rijdt zoals u dat wenst. U kunt zich hierdoor volledig focussen op de core business en het kan financieel interessant zijn.
 • Luchtvracht transport: verzend veilig en snel uw lading over de gehele wereld via luchtvracht. Onze koerier begeleidt uw zending naar het dichtstbijzijnde vliegveld, of levert uw goederen tot aan de deur van uw klant.
 • Scheepsleveringen: bij Velda Transport hanteren we strakke transportlijnen en hebben we uitgebreide ervaring met het van fabriek tot schip verzenden van een brede groep benodigde onderdelen.

Wilt u Velda Transport in Zwolle inschakelen voor een dienst dat hier niet benoemd is? Neem contact met ons op, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Waarom kiest u voor transportbedrijf Velda in Zwolle?

Transportbedrijf Velda in Zwolle is een transportbedrijf dat zorgt voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. Wij staan voor kwaliteit, service, betrouwbaar, flexibel en snel. Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar en leveren uw lading wereldwijd op de afgesproken tijd en dag. Communicatie is bij ons zeer belangrijk en we staan altijd nauw in contact met onze klanten om ervoor te zorgen dat de transporten vlekkeloos verlopen.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank

  Schakel Velda Transport in

  Alles wat u op logistiek gebied nodig denkt te zijn, verzorgen wij graag voor u. Wij zorgen voor een snelle en voordelige afhandeling van uw logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. Bel, mail of het contactformulier in en het transportbedrijf in Zwolle (nabij Hasselt) gaat binnen 15 minuten voor u op pad. U kunt onze spoedkoerier of snelkoerier inschakelen voor onder ander andere spoedtransport en sneltransport.