On-board koerier

Wat wij doen

Verzend snel en veilig uw lading over de gehele wereld via luchtvracht. Met onze ‘on board courier service’ wordt uw lading door een van onze koeriers opgehaald. De koerier begeleidt uw zending naar het dichtstbijzijnde vliegveld, of levert uw goederen tot aan de deur van uw klant. Hierdoor wordt uw zending persoonlijk en veilig afgeleverd en bent u altijd op de hoogte van de status van uw transport.

Wat wij doen

Dankzij ons uitgebreide netwerk verzorgen wij luchtvrachten naar elke gewenste bestemming. Uw lading wordt altijd op de afgesproken tijd en dag geleverd. Velda Transport gaat verder dan alleen luchtvracht en denkt graag met u mee voor de beste oplossing. Wij bieden hoogwaardige service waarop u kunt vertrouwen. Dit begint meteen met het eerste telefoongesprek.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank