Spoedtransport Heerde

Wat wij doen

Bent u op zoek naar spoedtransport in Heerde? Dan bent u bij Velda Transport aan het juiste adres! Velda Transport is meer dan alleen spoedtransport vanuit Heerde. Dat merkt u al bij het eerste telefoongesprek. Wij bieden u een hoogwaardige service waar u op kunt vertrouwen en onze spoedkoerier is al binnen 15 minuten na uw aanmelding al naar de zending onderweg!

Ons wagenpark

Het maakt ons niet uit wat uw spoedtransport vanuit Heerde is. Wij beschikken over een zeer uitgebreid wagenpark. Er is zeker een geschikte wagen voor uw spoedtransport te vinden. Wij sturen vaak een van onze bestelbussen de weg op, maar het kan natuurlijk voorkomen dat niet de volledige bestelling in onze bestelbus past. Voor die leveringen beschikken wij over een aantal grote bakwagens. In onze grootste bakwagen passen maar liefst acht europallets!

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Luchttransport

  Heeft u een pakket dat de landsgrenzen over moet? Dan regelen wij luchttransport voor u. Wij regelen uw luchttransport graag voor u. Door onze on-board koerier wordt uw lading door een van onze koeriers opgehaald. De spoedkoerier uit Heerde brengt uw zending naar het dichtsbijzijnde vliegveld. Hierdoor wordt uw zending zo persoonlijk en veilig mogelijk afgeleverd. Door onze GPS-tracker houden wij u altijd op de hoogte van de status van uw pakket. Dankzij ons uitgebreide netwerk verzorgen wij luchtvrachten naar elke gewenste bestemming. Uw lading wordt altijd op de afgesproken tijd en datum geleverd. 

  Scheepslevering

  Soms is een spoedlevering uit Heerde dat de landsgrenzen over moet nog sneller met een scheepslevering. De scheepsleveringen hebben vaak een hoge tijdsdruk, net als uw pakket. Wij zorgen voor een soepele douane bemiddeling en een snelle en correcte aflevering bij het schip. Dit wordt allemaal gedaan door uw persoonlijke snelkoerier uit Heerde. Wij hanteren strakke transportlijnen en hebben een uitgebreide ervaring met scheepsleveringen. Direct na het laden van het spoedtransport in Heerde is onze spoedkoerier onderweg met uw levering. Natuurlijk informeren wij u continu over de status van uw transport. Uw spoedtransport vanuit Heerde is bij ons in goede handen.

  Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor spoedkoerier/snelkoerier en sneltransport!

  Meer dan spoedleveringen

  Wij hebben meer te bieden dan alleen spoedtransport in Heerde. Naast onze spoedtransport bieden wij namelijk ook pallettransport aan. Palletdistributie van één tot vijftig pallets is echt een van onze specialiteiten. Afhankelijk van de tijdstippen waarop de zending wordt aangemeld, wordt de zending dezelfde dag of binnen twee dagen bezorgd. Ook deze leveringen zijn voorzien van een GPS-tracker, waardoor u precies weet waar uw pallets zijn. Om uw pallets te vervoeren hebben wij het gewicht, de grootte, de levertijd en de bestemming nodig. Op deze manier kunnen wij deze levering inplannen en een prijs voor u uitrekenen. Heeft het haast? Dan kunt u natuurlijk altijd nog ons spoedtransport vanuit Heerde inschakelen.

  Schakel nu uw spoedtransport in Heerde in!

  Haast met een bestelling? Schakel dan nu de spoedkoerier uit Heerde in! U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 038 2022 723 of naar 06 411 29540. U kunt daarnaast ook altijd mailen naar info@veldatransport.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Industrieweg 185 te Hasselt. Hoe snel moet uw pakket worden geleverd?

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank