Pallet transport

Wat wij doen

Palletdistributie van één tot vijftig pallets voor de zakelijke markt, dát is onze specialiteit. Afhankelijk van de tijdstippen waarop de zending wordt aangemeld en kan worden afgehaald, wordt uw pallet de zelfde dag of binnen twee dagen bezorgd door heel Nederland. Bovendien zijn al onze voertuigen voorzien van GPS-Systemen. Indien gewenst kunnen we u ten alle tijden informeren over de levertijd van uw zending (en). Na aflevering bij de klant ontvangt u desgewenst automatisch een e-mail ter bevestiging.

Wat wij doen

Om pallets met uw goederen te vervoeren hebben we enkele informatie van u nodig zoals het gewicht, grootte / afmetingen, levertijd, bestemming etc. Met die informatie kunnen we voor u een prijs berekenen en een offerte uitwerken. Benieuwd naar onze tarieven? Voor pallet transport kunt u daarom het beste vrijblijvend contact met ons opnemen voor een prijsaanvraag. We helpen u graag met het vervoeren van uw goederen en producten.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank