Internationaal transport

Wat wij doen

Heeft u een levering, pakketje of document dat moet worden afgeleverd in het buitenland? Dan heeft u een internationaal transportbedrijf nodig. Velda Transport uit Hasselt staat 24/7 voor u klaar. Zowel in de planning als op de weg schakelen we pijlsnel. Na uw telefoontje is uw internationale transport binnen 15 minuten onderweg. Uw zending wordt met de grootste zorg waar dan ook ter wereld geleverd. Voor ieder soort transport hebben we de geschikte transportmiddelen in huis. Meer weten? Lees verder over onze koeriersdiensten of neem direct contact op.

U kunt ons als internationaal transportbedrijf inschakelen voor alles. Van een enkele envelop of pakket tot palletladingen vol, alles kan op internationaal transport. Voor transport naar het buitenland zijn vaak lange wachttijden. Extra vervelend als je bijvoorbeeld de vertraagde bouwmaterialen, zonder welke het bouwproject in Abu Dhabi niet verder kan, snel op internationaal transport moet sturen. In al deze en nog veel meer situaties zorgt de internationale transport van Velda Transport voor een snelle en betrouwbare levering.

  Transport aanvragen

  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]
  24/7 bereikbaar

  24/7
  Bereikbaar

  Velda transport staat als koerier – transport bedrijf 24/7 voor u klaar!

  Internet

  Wereldwijd
  deur tot deur

  Uw lading wordt wereldwijd op de afgesproken tijd en dag geleverd.

  Snel en flexibel

  Snel
  En flexibel

  Binnen 15 minuten zijn wij voor u onderweg.
  Naar elk adres.

  Onze diensten

  Onze diensten omvatten onder meer:

  Wegvervoer

  Wij bieden wegtransport diensten in Europa en daarbuiten. Met onze uitgebreide netwerk van vervoerders, kunnen wij zorgen voor een veilig en betrouwbaar transport van uw goederen. Wij verzorgen graag uw spoedtransport, pallet transport, distributie routes en tapijt transport. Daarnaast bieden wij ook maaltijdservice aan.

  Luchtvracht

  Wij verzorgen luchtvrachtzendingen van en naar elke bestemming ter wereld. Met onze expertise en ervaring in luchtvrachtvervoer, kunnen wij u helpen bij het verzenden van uw goederen op de meest efficiënte en kosteneffectieve manier.

  Zeevracht

  Of het nu gaat om volledige containerladingen (FCL) of minder dan containerladingen (LCL), wij bieden zeevracht diensten die aan uw behoeften voldoen. Middels onze GPS-gegevens kunnen wij ten alle tijden uw vracht volgen.

  Onze sleutel tot succes

  Wij zorgen voor een snelle en voordelige afhandeling van logistieke zendingen binnen en buiten Nederland. Wij staan voor kwaliteit, service, betrouwbaar, flexibel en snel. Middels ons spoedtransport zijn wij al binnen een kwartier onderweg naar de vracht. U kunt ons op ieder moment van de dag en elke dag bereiken.  Wij bezorgen wereldwijd van deur tot deur uw internationale transport. Daarbij houden wij u graag op de hoogte over de status van de vracht. Dat doen wij door ons unieke GPS-systeem. 

  Schakel nu internationaal transport in!

  Heeft u internationaal transport nodig? Wij ontzorgen u volledig! Wij zijn uw ideale partner voor internationaal transport. Met onze betrouwbaarheid, flexibiliteit, expertise en kostenbesparingen kunnen wij u helpen bij het verzenden van uw goederen over de hele wereld. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw transportbehoeften.U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 038 2022 723 of naar 06 411 29540. U kunt daarnaast ook altijd mailen naar info@veldatransport.nl. Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor aan de Industrieweg 185 te Hasselt. Wanneer gaat uw pakket op internationaal transport?

  Velda Transport oplossingen

  Bekijk hier
  Ons wagenpark

  Velda Transport heeft voor vrijwel elk transport een passend vervoermiddel. Voor een optimale service is de kwaliteit, diversiteit en de omvang van het wagenpark erg belangrijk.

  Pallettransport

  Op en overslag
  In ons magazijn

  Heeft u ruimte nodig om uw voorraad op te slaan? Bij Velda Transport weet u zeker dat uw goederen onder de beste condities worden opgeslagen en vervolgens worden geleverd.

  Velda Verhuur

  Velda
  Busverhuur

  Naast onze 24/7 transport en koeriers diensten verhuren wij ook bestelwagens aan particulieren en bedrijven. Dus snel een bestelwagen nodig? Velda Busverhuur bellen:  038-2022759

  Onze klanten
  ZIJN BLIJ MET VELDA

  Quote
  Velda Transport

  Velda bezorgt onze spoed pakketjes altijd snel bij onze klanten. Goede ervaringen met Velda Transport. Wij werken al jaren met Velda en zijn nooit teleurgesteld. Service en afhandeling is altijd perfect geregeld. Daar zijn we heel erg blij mee!

  Guus Rozema
  blank
  Quote
  Velda Transport

  Fijn en betrouwbaar transport- en koeriersbedrijf. Geweldige service en altijd op tijd. Aanrader! Voor ons is het heel belangrijk dat pakketjes en spoedtransport op de afgesproken tijd is afgeleverd. Dat doen ze altijd heel erg netjes.

  Leo Smid
  blank